Snapchat kommer med video chat for opptil 16 personer

Har du noen store nyheter å dele med vennene dine? Nå kan du spyle teen til alle samtidig, og se deres reaksjoner, via Snapchat.

Messaging-appen introduserte nettopp en ny gruppe videochat-funksjon med støtte for opptil 16 personer. For å prøve det, start en gruppechatt, trykk på videoikonet, og hver venn vil motta et varsel som inviterer dem til å delta i samtalen. Når et gruppemedlem åpner anropet, vil navneboblen lyse opp over tastaturet ditt, slik at du vet at de er på.

Hvis du ikke ser ditt beste i det øyeblikket, ikke svette: Du kan delta i chatten med bare stemme, samt bytte mellom video og stemme. Under gruppekvideochatten kan du krysse stemningen og gjøre vennene dine LOL med ansiktslinser som Snapchats beryktede puke regnbue og valphunderfiltre.

Hvis du har en større gruppe, støtter Snapchat gruppe taleanrop på opptil 32 personer. For å starte et gruppe taleanrop, trykk bare på telefonikonet i en gruppechatt.

I mellomtiden begynte Snapchat også i dag å rulle ut en funksjon du sannsynligvis bruker på andre sosiale medietjenester hele tiden: @ navn. Du kan nå merke venner i snaps ved å skrive «@» symbolet etterfulgt av brukernavnet sitt. Derfra kan seerne dine svinge opp på snapen din for å se på den merkede kontoens offentlige historie eller legge til personen som en venn. Hvis noen merker deg i sin historie, får du et varsel i chat.

Disse nye funksjonene skal nå alle Snapchat-brukere de neste ukene, sa selskapet.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*