Slik får du billigste mobilabonnement

Å finne billigste mobilabonnement i Norge kan være litt av en utfordring, selv om de aller fleste mobiltelefoner i Norge operere ut av GSM-nettet (en universell standard over hele verden) er det fremdeles veldig mange både dyre og billige mobilabonnementer du kan velge mellom.

Fordi Norge har en ung befolkning i gjennomsnitt (og det fortsetter å få yngre og yngre hvert år), er det flere og flere mobilselskaper som tilbyr tjenester i Norge. Å gå gjennom alle de ulike alternativene kan være ganske skremmende, men vi har fremhevet noen av de beste billige mobilabonnementer nedenfor.

Telenor

Absolutt en av de største mobilselskaper i hele Norge, er dette selskapet også et standard telekommunikasjonsselskap som gir deg mye selvtillit i de tjenestene som de tilbyr, og kvaliteten på deres nettverk, og de attraktive lave priser de har å tilby på permanent basis.

Når du registrerer deg med dette selskapet vil du ikke bekymre deg for kampanjepriser endring ved avslutningen av avtalen. Når du binder deg til lave priser vil du ha disse prisene før du avslutter din mobile kontrakt med dette selskapet.

Netcom

En annen av de store teleselskapene i Norge, dette selskapet tilbyr også fantastiske mobilabonnement tjenester selv om de ikke har fullt så robust dekning som Telenor gjør.

Enda de er langt unna og den nest mest populære selskapet å gå videre med, og vel verdt å vurdere – spesielt hvis du ønsker å spare en betydelig mengde penger på mobilabonnement. Fordi dette selskapet er for tiden nummer to i Norge. De kjører alltid aktive kampanjer til lave priser, så du bør ta en titt på de billige mobilabonnementene de tilbyr.

Kontant kort alternativer

Kontant kort er blitt svært populært, og med god grunn. Disse tjenestene lar deg koble til mobile GSM tårn fra en rekke forskjellige leverandører (avhengig av leverandøren som tilbyr den beste servicen der du er akkurat nå), sprette deg fra ett selskap til den neste uten forstyrrelser i dekningen og med rimelige priser.

Hvis du har tenkt å bare være i Norge for en kort stund dette er trolig veien å gå.

Sammenlign mobilabonnement priser

Uansett om du ser etter et billig mobilabonnement eller kontant kort er det lurt å sammenligne leverandører før du tar en beslutning. Vi anbefaler å bruke mobilabonnement sammenligning tjenesten fra comper.no, der kan du sammenligne Norges ledende mobilabonnement tjenesteleverandører og finne den billigste kjapt, enkelt og kostnadsfritt.

Til slutt er det en mobil applikasjon for Android-enheter i Norge kalt Phonr som gir deg Wi-Fi mobiltjeneste når du er koblet til et åpent Wi-Fi-ruter. Dette VoIP alternativet er svært effektiv i Norge takket være den høye tettheten av åpne Wi-Fi-nettverk i landet, men såklart er tjenesten ikke så utbredt som mer tradisjonelle mobilnett er.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*