Entreprenører trenger en ting for å lykkes – Overlevelse

entreprenør

Ideen om å være en «entreprenør» er den nye «rockstjernen» – millioner av unge går utenfor banket spor for å prøve å sikre en bedre fremtid for seg selv eller deres familier.

Bidratt delvis på Internett og delvis av et forandringsøkonomisk landskap, er dagens unge i dag mer fokusert enn noensinne, uvillige til å ta «kjedelige» jobber som McDonald’s; i stedet ta på store mengder studentgjeld for å sikre så lønnsom karriere som mulig.

Det er midt i dette tektoniske skiftet (hvor barrierer til inngang er blitt utryddet massivt, og verden åpnet opp for virksomheten) som mange har plassert «entreprenørskap» … ideen om å «jobbe for seg selv». Dessverre er det mest løgn.

Hvis du er interessert i denne typen ting, er det første som du må innse at entreprenørskap er en livsstil, ikke et kall. De fleste er ikke «gründere», de er selgere (kjøp og salg av produkter).

Ekte entreprenørskap handler om å gjøre / bygge noe som aldri er gjort før. Dette kan være noe enkelt (en ny smak av brus), eller noe så vanskelig som å få menneskeheten til Mars. Det handler ikke om å «selge» produkter nødvendighvis.

Hva mange ser som et «valg» mellom en dystopisk fremtid for studentgjeld, boliglån, bil lån og 40 + år på 9-5 jobben, er faktisk fulle av den største faren og risikoen. Det største problemet er at ingen vil hjelpe deg. Du er 100% alene.

Med andre ord, ikke bli en «gründer» … du må enten være «født» en (som ikke er strengt sant), eller vær så fast bestemt på å se at dine ideer kommer til virkelighet at du er villig å risikere livet ditt ved å få det til å fungere.

Dette er hva de fleste ikke ser. De ser biler, suksess – de ser ikke hva som foregår bak kulissene. Det er på grunn av dette at jeg ønsket å skrive denne artikkelen.

Angela Lee Duckworth kalte det «grit», Elon Musk kalte det «tyggeglass og ser på dødens avgrunn» … den eneste som alle som ønsker å bringe sine ideer til liv, er overlevelsesevne – evnen til å fortsette selv når alle andre har enten avsluttet eller blitt drept.

Hver gang du ser tilbake gjennom historien, hos de * sanne * gründere … Galileo er i verden; Magellans; Sir Francis Drakes … vi ser det samme mønster hver gang. En verdensdefinerende hendelse som de overlevde. Dette ble så brakt til markedet i en eller annen form, og forvandlet måten menneskene lever og er i stand til å operere.

Hva folk flest tenker på som «entreprenørskap» … starter en «blogg», lager en facebook og instagram -konto eller annen prestasjon … er ingenting verdt å merke seg.

Å «bli» en entreprenør er veldig enkelt.

Hold kjeft og gå på jobb. De fleste gjør feilen ved å fortelle alle hva de gjør. Ikke bare er dette feil, men det ødelegger sjansene for å fullføre oppgaven du utfører. Jobb i stillhet.

Når det gjelder hva du gjør, er dette også enkelt – fokuser på å fullføre en oppgave som betaler deg penger. Ikke bekymre deg for å endre verden, som kommer senere. Bare hodet ned og fokus på å tjene mer penger enn den andre fyren, ved å produsere * beste kvalitetsarbeidet * du kan.

Imbue alt du gjør med excellence – å nå ditt høyest mulige potensial for å trekke den av. Dette er det som trengs for å bli vellykket.

Det som er interessant er at hvis du gjør dette, kommer du til å finne muligheter som kommer ut av det blå. De vises bare uten å være tvunget på noen måte, slik at du kan utvikle «systemer» som kan brukes til å heve arbeidet ditt til et nytt nivå.

Det er disse systemene som til slutt er kjennetegn for en gründer – å ha innsikt i å skape * nye * systemer gir deg muligheten til å fortsette på din oppadgående spiral. Det er også der de «beste» entreprenørene begynner å skinne – de er vanligvis godt nok til å forstå at å sette et «system» ut i verden er – langt – det viktigste aspektet for å oppnå vekst i livet. Dette er hvor «grit» -elementet kommer fra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Epostadressen din vil ikke vises.


*