Draktregler

mai 15th, 2014 | By | Category: Nyheter, Reglement

Det har vært en del uklarhet rundt praktisering av draktreglene i UBcup og vi har derfor hatt en dialog med NCF og dommerne på dette slik at vi får en mest mulig enhetlig regelhåndtering ved årets cup.

Klassene som skal ha prioritet om/ved draktkontroll er M/K Junior og Senior. Her gjelder utstyrsreglementet definert av NCF som definerer klare krav til bruk av drakter. Dette innebærer at man skal sykle med den klubbdrakten som lisensen er registrert på. Dersom man er registrert i et UCI lag eller et godkjent konkurransefellesskap kan man sykle for dette lags drakt. Utstyrsreglementer kan finnes her:

http://sykling.forbundetonline.no/loverogregler/Documents/08%20-%20UR%20(Utstyrsreglement)%202012%20ill.pdf

Resterende klasser er i dette arrangementet er å anse som en rekrutteringsport til syklesporten, og de startende skal kunne starte med tilgjengelig treningstøy.

Comments are closed.