Startfelt i klassene 6 – 12 år

apr 18th, 2012 | By | Category: Reglement

United Bakeries Cup er et lavterskeltilbud for folk som er interessert i sykkelsporten, spesielt i de yngre klassene Vi ønsker ikke seeding i de yngste klassene, til tross for at disse klassene er store. Vi ønsker derfor heller ikke at foreldre stiller opp og sikrer plasser.

Vi vil derfor henstille til foreldre om å la 10 – 12-åringene selv finne ut av startrekkefølgen.

Vi har også sett at enkelte foreldre følger sine barn på sykkel i feltet. Foreldre som sykler i feltet vil bli bortvist.

I klassene 6-9 år vil foreldre kunne hjelpe til der det er behov i startfeltet, og det går å sykle bak feltet, men da må man holde seg bak bakerste rytter. Behov er når barnet selv sliter med å komme seg på sykkelen e.l.

2 Comments to “Startfelt i klassene 6 – 12 år”

  1. ArveV sier:

    Hei,

    hvor finner jeg beskrivelse av konkurranseformen «stafett» i UB-cup?